WIE ZIJN WIJ ?

Een bewezen technologie tendienste van het zwembad

Het merk Coverseal is ontstaan uit de wil om een ongekende oplossing te bieden voor de bescherming van zwembaden in het hogere gamma: een oplossing die zowel esthetisch als performant is voor een veeleisend publiek.

Door Coverseal te creëren in 2007, wenst Benoit Coenraets zijn kennis van automatismen van soepele deuren die snel sluiten toe te passen op zwembaden. Zijn ervaringen opgedaan in industriële sectoren beantwoorden aan de betrouwbaarheids- en veiligheidseisen waaraan een zwembadafdekzeil moet voldoen. Zijn “savoir-faires” werd aangepast aan de esthetische vereisten…

Zo ontstond Coverseal: het op punt stellen van een betrouwbare bescherming voor het zwembad, éénvoudig en gemakkelijk te gebruiken en dat zich zo mooi en natuurlijk mogelijk integreert in de omgeving van het zwembad en de tuin.

Drie jaar onderzoek en ontwikkeling waren nodig voor het op punt stellen van dit unieke afdekzeil, steeds op spanning en van onberispelijke betrouwbaarheid.

De distributie is sinds 2013 exclusief toevertrouwd aan het bedrijf ABRISUD om zijn gamma aan te vullen met een discrete oplossing die beantwoord aan de wensen van zijn veeleisend publiek.