TECHNOLOGIE

Een betrouwbare en performante bescherming voor uw zwembad.

Uniek, het concept van het Coverseal afdekzeil komt voort uit de industrie, en meer specifiek uit de wereld van “soepele deuren die zeer snel open gaan”. Het heeft meerdere jaren onderzoek gevraagd om dit aan te passen aan het specifieke zwembadmilieu en haar bijhorende esthetische vereisten.

Coverseal

Een uniek en gebreveteerd systeem

Dit nieuwe Coverseal systeem is uniek en beschermd met talrijke brevetten. Het zorgt voor een oplossing om zwembaden af te dekken rekening houdend met de esthetische belemmeringen, de veiligheid en het comfort en dit met een bewezen automatisme dat in de industriële wereld wordt gebruikt.  

Het Coverseal afdekzeil rolt open en vergrendelt simultaan , dankzij een exclusieve mini-rail met een dikte van 8,5mm, steeds gesloten door een afdichting die voorkomt dat er ophoping is van groen of ander vuil. De rail, steeds gesloten door het riemsysteem, is veilig voor de tenen, zelfs deze van kleine kinderen.

Weerstand

De degelijkheid van de materialen waaruit de Coverseal bestaat garandeert een duurzaamheid en een langdurig optimaal gebruik. Het zeil van het merk Précontraint Ferrari bevat meer PVC per mm2 dan éénder welk zeil, wat zorgt voor een betere UV weerstand maar ook tegen druk die meer dan 300kg per liniaire meter verdraagt zonder zich te vervormen.

Het mechanisch gedeelte en de structuur van het afdekzeil bestaan uit kwaliteitsvolle marine materialen die bestand zijn tegen de agressieve zwembadomgeving (resistent tegen zout, chloor…).

Coverseal