RESPECT VOOR DE OMGEVING

Zijn zwembad en omgeving beschermen

Het Coverseal 4 seizoenen afdekzeil garandeert proper, helder en puur water het hele jaar door en u heeft minder zwembadproducten nodig  en verbruikt minder energie zowel in de zomer als in de winter.

Coverseal

Helder water het hele jaar

Resistente materialen en het unieke Coverseal afdeksysteem garanderen helderder water en bescherming tegen ongewenstheden (insecten, plantenresten …). Het anti UV zeil blokeert het zonlicht en een gedeelte van het licht om fotosynthese te verminderen en dus de ontwikkeling van algen. De pH waarde van het zwembadwater  blijft zo stabieler.

Dankzij de afdichting, het gebruiksgemak en zijn betrouwbaarheid garandeert Coverseal u het hele jaar helder water resistent aan de warmte in de zomer en de ijzel en sneeuw in de winter. Het is aanbevolen om in de winter uw zwembad af te dekken om het maximaal te beschermen tegen ijzel.

Werkt volledig autonoom dankzij zonnenenergie

Geen electrische verbindingen

Het motorisatiesysteem van Coverseal wordt gevoed door batterijen die herlaadbaar zijn door twee fotovoltaïsche panelen die het afdekzeil volledig autonoom laten werken. Bovendien vereist de installatie geen enkele electische verbinding.

Een maximale isolatie

Coverseal laat u toe de door de zonnestralen  opgeslagen warmte te bewaren en de eventuele opwarming van het water te optimaliseren : geen warmteverlies meer maar eveneens minder waterverlies dankzij de evaporisatie. Hierdoor wordt de Co2 afdruk van uw zwembad en de impakt op de omgeving beperkt. Perfect en in volle discretie met de tuin- en terrasomgeving.