EEN UNIEK AFDEKZEIL

Een Coverseal afdekzeil kiezen

Het unieke automatische afsluitsysteem zorgt voor de nodige spanning om de evaporatie van water van uw zwembad te beperken. Het Coverseal 4 seizoenen afdekzeil is geschikt voor alle zwembaden zowel binnen als buiten en dit in alle seizoenen.

Coverseal

Een afdekzeil uitgerust met een unieke technologie

Zonder equivalent op de markt, blijft het soepele Coverseal afdekzeil perfect gespannen en weerstaat het aan gewicht zonder ophoping van regenwater.

Het beschikt over een uniek systeem dat gebruik maakt van innoverend materiaal en meerdere brevetten die garant staan voor een autmatische afdekking van uw zwembad. Uitgerust met technologie uit de industriële wereld zorgt Coverseal voor een efficiënte afsluiting van uw zwembad.

Een isothermisch zeil / isolerend om uw zwembad te beschermen het hele jaar

In tegenstelling tot andere afdekzeilen op de markt komt het Coverseal 4 seizoenen afdekzeil , eens gesloten en gespannen, niet in contact met het water van uw zwembad en vormt het een matras met isolerende lucht wat zorgt voor het behoud van de temperatuur van uw zwembadwater het hele jaar door.

Dankzij een werkelijke isothermische afdekking / uw zwembad isolerend, zorgt Coverseal dat u de zwembadtemperatuur in de zomer aanhoudt en deze kwaliteit ook in de winter verder behoudt.

De winter laat toe om uw zwembad en uitrusting te beschermen: ijzel kan inderdaad zorgen voor ernstige schade aan uw zwembadinstallatie als uw zwembad niet afgedekt is.